Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Μαγεία - 1

7 βιβλία μαγείας
Συλλογικό, Αρχέτυπο 2008
Μεταφυσική σήμερα, πρώτο βιβλίο μαγείας και περιμένω άλλα δύο :) Περιμένω επίσης υποβολή, τηλεπάθεια και μεταβίβαση σκέψης. Τα δύο πρώτα, είναι του Γιώργη Καραφουλίδη, χειρομάντη, ψυχοερευνητή, συγγραφέα, ερευνητή του αποκρυφισμού και Προέδρου του Κέντρου Ψυχικών Ερευνών. Σήμερα βρήκα το βιβλίο του Υπνωτισμός, όπου, στην πρότελευταια σελίδα, γράφει :
" Παραδίδονται μαθήματα :
Χειρομαντίας, υπνωτισμού, υποβολής, μεταβίβασης της σκέψης, τηλεπάθειας, αυτοϋπνωσης, υποκλοπής σκέψης, ανθυποβολής, χαρτομαντείας, ταρό. "
Και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου :
" Η χρησιμοποίηση του υπνωτισμού
έχει ιστορία 5.000 χρόνων. Σήμερα έχει πλέον πάψει να θεωρείται ως κάτι το μυστηριώδες κι έχει γίνει μια πραγματική επιστήμη, που διδάσκεται ακόμη και σε πανεπιστήμια. Πιστεύω ότι μιά μέρα, ο υπνωτισμός θα διδάσκεται σε όλες τις ιατρικές σχολές κι ίσως αποτελεί και συμπλήρωμα στη μόρφωση κάθε ατόμου που έχει κάνει ανώτερες σπουδές.
Εκφράζω την ευχή, όπως η πρακτική υπνωτιστική πείρα και πειραματική ψυχολογική μόρφωση συνδεθούν στο μέλλον για να βγάλουν από τα χρυσωρυχεία του υποσυνείδητου τους θησαυρούς που κρύβονται εκεί. Κι αυτή η ακαδημαϊκή ψυχολογία θα πεισθεί στο τέλος για τον πλούτο της και θα συνδέσει το υποσυνείδητο με το συνειδητό για να φωτιστούμε.
Ωστόσο, σήμερα, η Αμερική και η Ρωσία μελετούν τις δυνατότητες που θα μπορούσε να έχει ένα μέντιουμ για ν' αλλάξει την πορεία ενός πυραύλου... Φαίνεται πως ο κόσμος έχει γεμίσει από άκρως απόρρητα εργαστήρια, που προετοιμάζουν τον παραψυχολογικό πόλεμο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: