Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Γιώργης Καραφουλίδης

Υπνωτισμός
Δρόμων 2007

Υποβολή
Δρόμων 2006

Τηλεπάθεια
Δρόμων 2007
Ήλθε και το δεύτερο βιβλίο του Γιώργη Καραφουλίδη σήμερα, περιμένω ακόμα την τηλεπάθεια και τα μυστικά των μάγων. Την τηλεπάθεια θα την προσθέσω σ' αυτή την ανάρτηση, τα μυστικά των μάγων σε ξεχωριστή.
Το βιβλίο του υπνωτισμού είναι ενδιαφέρον και καλογραμμένο. Άνοιξα και το βιβλίο της μαγείας, πρόκειται για τελετουργίες αυτοσυγκέντρωσης. Όπως γράφει κι η Dion Fortune η οποία θυμίζω ήταν μάγισσα καρριέρας και δηλαδή το καταλληλότερο πρόσωπο να εξηγήσει αυτές τις διαδικασίες, είναι η δύναμη των ανθρώπων που προκαλεί τα μεταφυσικά φαινόμενα, όχι τα τελετουργικά, άψυχα αντικείμενα.
Το βιβλίο " απαγορευμένες γνώσεις " που ήλθε επίσης σήμερα περιγράφει αρχαία μυστήρια και νομίζω ότι θάχει ένα ενδιαφέρον. Μερικά από τα θέματα που περιλαμβάνει είναι το κακό μάτι, η τέταρτη διάσταση, το ιερό δέντρο της ζωής, η επικοινωνία με το αόρατο, το μεταφυσικό νόημα του νερού, η μαθηματική απόδειξη του Θεού κ.α.
22.09.2008 : Σήμερα ήλθε και η τηλεπάθεια, το πιο ενδιαφέρον βιβλίο καθώς άπτεται του πιο διαδεδομένου αθλήματος των ΜΜΕ στην εποχή μας. Διότι σήμερα δεν αρκεί να κάνεις μόνο τη δουλειά σου. Πρέπει επιπλέον να μάθεις να προστατεύεσαι από την υποκλοπή σκέψης. Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που θα διαβάσω γι' αυτό το θέμα. Οπωσδήποτε θα κρατήσω σημειώσεις τις οποίες θα γράψω κάποια στιγμή προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: